Over ons

KITWERKEN LAURYSSEN

Over ons

 

 

UW SPECIALIST IN ELASTISCHE VOEGWERKEN!

 

Jochen Lauryssen, zaakvoerder van Kitwerken Lauryssen GCV, heeft meer dan 15 jaar ervaring in het aanbrengen van elastische voegen en kan ieder bouwproject aan, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële of commerciële projecten.

 

We kunnen daarbij alle soorten elastische voegen aanbieden. Om de hoogste kwaliteitseisen en hechting te garanderen, werken wij met een ruim gamma aan kwaliteitsproducten. Wij gaan voor elk project met u op zoek naar het juiste product en de correcte kleur.

 

Onze specialiteit bestaat onder andere uit:

  • Uitzetvoegen in vloeren & muren
  • Ramen, glas & deuren
  • Plinten & wandtegels
  • Sanitaire kitwerken
  • Betonvoegen

CREATIEVE EN INNOVATIEVE TOTAALOPLOSSINGEN

Kitwerken Lauryssen staat voor creatieve en innovatieve totaaloplossingen, ongeacht het type bouwwerk. We staan dan ook garant voor een kwalitatieve en snelle uitvoering, zonder daarbij de focus op kostenbeheersing en duurzame oplossingen uit het oog te verliezen.

 

 

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT 

Wij werken in opdracht van projectontwikkelaars en bouwbedrijven maar ook particulieren doen beroep op ons. Kitwerken Lauryssen staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit zowel voor particuliere woningen als voor grote projecten.

PROJECTEN

 

Wij hebben ervaring in allerhande voegwerken, zowel nieuwbouw (woningbouw, commerciële projecten en industriebouw) als renovatie van kitvoegen.

KitwerkenLauryssen@outlook.be

KITWERKEN LAURYSSEN GCV

BTW: BE 0668.401.858

Dennenbosstraat 6

3582 Koersel (Beringen)

+32 (0) 497 63 33 38